Politika

Јerinić: Poboljšati rad gradske uprave zbog realizacije kapitalnih investicija

Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić rekao je da će aktivnosti odjeljenja i organizacionih jedinica Gradske uprave biti podignute na viši nivo kako bi se nesmetano odvijala realizacija kapitalnih projekata u ovoj godini, od kojih je izdvojio novu bolnicu čiji će kamen temeljac biti položen u četvrtak, 14. marta.

Јerinić je posebno izdvojio rad gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje oko izdavanja neophodnih dozvola i dokumentacije, kako bi se nesmetano odvijala dinamika realizacije projekata, od kojih je izdvojio i rekonstrukciju sportske dvorane, izgradnju kružnih tokova, te javne rasvjete.

On je najavio i rekonstrukciju gradskih ulica Kralja Tvrtka, Vojvode Sinđelića i Cara Dušana, u kojima će radovi početi kada budu povoljni vremenski uslovi.

Јerinić je istakao da će usaglašeno ime novog zamjenika gradonačelnika biti poznato na idućoj sjednici skupštine grada.

Prema njegovim riječima, zbog pripreme skupštinskih materijala danas i sazvana sjednica kolegijuma gradonačelnika sa rukovodiocima odjeljenja i organizacionih jedinica.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!