Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Delegacija PDP-a sa ambasadorom SAD u BiH

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković sastali su se danas u Banjaluci sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Erikom Nelsonom i razgovarali o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.

Borenović je u razgovoru sa Nelsonom istakao izmjene Izbornog zakona kao jedan od političkih prioriteta PDP-a, kojim bi se omogućili fer i pošteni izbori koji bi izražavali stvarnu volju građana, ali i vratili povjerenje u zakonodavne i izvršne institucije.

Delegacija PDP-a informisala je ambasadora Nelsona da je neophodnost vraćanja javnih medija u okvire profesionalnog i nepristrasnog izvještavanja takođe je jedan od ciljeva PDP-a na kojem će se insistirati i raditi u narednom periodu.

Borenović je izrazio i duboko nezadovoljstvo radom pravosuđa.

– Јedan od osnovnih preduslova za normalno funkcionisanje društva je povjerenje u pravosudne i bezbjednosne institucije, koje moraju biti profesionalne i efikasne, te se unaprijeđenju rada ovih institucija mora najozbiljnije posvetiti – rekao je Borenović.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button