Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Karadžić Јovičević ponovo odgovorila Vukanoviću: Pristaješ da im budeš ‘bosanski Srbin’

Potpredsjednica Narodne skupštine Sonja Karadžić Јovičević uputila je novi odgovor na prozivke poslanika u Klubu SDS-a Nebojše Vukanovića.

Teks objavljen na njenoj Facebook stranici prenosimo u cijelosti:

“Vukane, Vukane

Ukratko: Sa tolikim milionima ne bih živjela ovdje ili bih platila odbranu u Hagu. Kao neki kojima se udvaraš i pristaješ da im budeš `bosanski Srbin`. Ta priča te ne čini različitim od onih koji su je pričali.

Svih 500 i nešto glasova slobodno uzmi i prisaberi sebi – meni je za kompenzaciju dosta samo jedan -opet po jednoglasnoj odluci onih kojima se otužno ulizuješ.

Voljela bih da je moj otac za mene završio fakultet i dvije specijalizacije, ali eto, ja postadoh nešto. A u politici – DA – sa svim dobrim i lošim stranama te porodične veze – ne bi me ni zvali da se uključim da im nije trebao amortizer za priču o izdajnicima i probošnjacima. Da amortizujem to što si ti radio po zajedničkim organima. I tebi slični.

Svega ti, ne ulazi u SDS! Više volimo kada dobacuješ preko ograde.

A vidjećemo se uskoro. Za koji dan. Kad smo kod toga oči u oči. I neću nositi visoke pete. Do tada – miran!”.

Podsjećamo, Vukanović je potpredsjednicu NSRS i druge funkcionere SDS-a prozvao zato što su bili na Božićnom prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button